Ingyenes online játékok a kutyákról és egyéb állatokról

Kutyás Online Játékok

A kutyák is tudnak horgászni

2015. szeptember 21. - kutyasbarat

Ha horgászatról van szó, akkor leginkább a halak ugranak be mindenkinek és rájuk rajtunk kívül a macskák szoktak vadászni. Ennek ellenére más állat is tud horgászni, mint pl a medvék a pisztrángokra, amikor a sebes sodrású folyókban a halak vándorlása közben próbálnak pár darabot elkapni.

A kutyás horgász játékról készült kép.

Nos mellettük még a kutyák is tudnak pecázni, igaz a kutyás játékok kicsit a valóságtól távolabb állnak, hiszen a kutya horgászat játék arról szól, hogy három kutyus ül a csónakban és horgászbottal próbálnak minél halat fogni. Ha szereted az online horgászos játékokat, akkor a kutyás horgászat is tuti tetszeni fog neked.

Hős Hatos Online Játékok

Egész jó kis mese szerintem a Hős6os vagy Hős Hatos vagy akárhogy is hívják itthon, mert van pár neve ugyebár. Nem olyan rég láttam, de nagyon is tetszett, mondjuk kicsit kiszámítható volt a történet, de egy mesének azért legyen jó vége. Kicsit keresgéltem és találtam is hős6os játékok jó pár verzióját.

hos6os játékok kép

A jó pár az inkább nagyon sokat jelent, mert tényleg van itt minden, ami akár neked is bejöhet. Pl matekos fejtörő, öltöztetős, akció és még logikai játékok. Kutyásat spec eddig nem találtam, de szerintem hamarosan az is lesz. A képen pl egy olyan játék van, ahol a képen elrejtett betűket kell megkeresni.

Sport Kutya Öltöztetős

Egyes emberek nem csak mindenféle feladatra tanítják meg a kutyájukat, hanem sokféle ruhába is öltöztetik, A Sport Kutya öltöztetős játékban egy spániel kutyára lehet többféle sportszerelést feladni.Lehet a kutyánk baseball játékot, átlagos szurkoló vagy épp kényelmes sport viseletbe öltözött eb.

sport-kutyas-oltoztetos.jpg

Puppy Slacking game

Kiskutyára nem lehet haragudni és ez úgy is van, amíg nem csinál valami csibészséget. Nos a mi kis puppynk szép és rendes amikor a szem előtt van, de amikor eltűnik a gazdi csak azon gondolkozik, hogy mit szerezzen meg magának. Figyeld, hogy mikor nincs ott  gazdasszony és próbáld   a nyilakkal ellopni a húst vagy a telefont. Amikor jön, mindig kopog az ajtón.

puppy-slacking-game.jpg